Berichten over: Fransjan de Waard

schijf van vijf, gemaakt met AI

Motivaction legt uit wat ultrabewerkt voedsel is en Watvinnie legt uit dat je dat niet moet eten

In Watvinnie, de talkshow van HierinSalland spraken Stephanie Supprian en Fransjan de Waard over het win-win-dieet. Onbewerkt biologisch voedsel eten is veel gezonder voor jezelf en voor de aarde. Het vermindert de kans op kanker met tientallen procenten en je put de aarde minder uit.

Lees verder »

Het is nu 2024: Vaarwel naïviteit, welkom rauwe dilemma’s.

Fransjan de Waard heeft genoeg van koppen-in-het-zand-steken. Doorpakken nu!

Lees verder »

Fransjan de Waard: Landbouwchemie – zullen we maar eens afscheid gaan nemen?

Fransjan de Waard is voorzitter van van Eetbaar Olst- Wijhe, een stichting die zich inzet voor groen en biodiversiteit. Hij zond ons dit artikel. Het seizoen is weer aangebroken. Verspreid door de regio zijn er…

Lees verder »

Fransjan de Waard: Landbouwchemie – zullen we maar eens afscheid gaan nemen?

Fransjan de Waard is voorzitter van van Eetbaar Olst- Wijhe, een stichting die zich inzet voor groen en biodiversiteit. Hij zond ons dit artikel. Het seizoen is weer aangebroken. Verspreid door de regio zijn er…

Lees verder »