Berichten over: Festival Dauwpop

Dauwpop voegt techno-acts DIKKE BAAP, VE/RA, Benwal en meer toe aan line-up

Festival Dauwpop, dat dit jaar plaatsvindt op 31 mei en 1 juni, kondigt vandaag een lading nieuwe namen in het techno-genre aan, zoals DIKKE BAAP, VE/RA en Benwal, die zullen optreden op de techno-stage BEUK op het festival. Eerder kondigde het festival al aan haar succesvolle stage BEUK terug te laten komen voor de aankomende editie, en haalt met deze line-up-toevoegingen nog meer muzikale diversiteit naar zich toe.

Lees verder »

Oscar and The Wolf, The Reytons, Crystal Fighters en meer spraakmakende acts op Dauwpop Hellendoorn

Vandaag presenteert Dauwpop haar derde reeks acts, die op 31 mei en 1 juni in de bossen van Hellendoorn te zien zullen zijn.

Lees verder »

Veel nieuwe acts op Dauwpop met o.a. The Kooks (UK), DI-RECT en Son Mieux

Vandaag presenteert het tweedaagse festival Dauwpop haar tweede reeks acts, die op 31 mei en 1 juni in de bossen van Hellendoorn te zien zullen zijn. De line-up is fors uitgebreid met zowel nationale als internationale acts. DI-RECT, The Kooks en Son Mieux voeren de vijfentwintig nieuwe namen aan. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Froukje, Dinosaur Jr. en Kraantje Pappie zullen optreden.

Lees verder »

Festival Dauwpop Hellendoorn kondigt eerste namen aan voor 2024-editie

De eerste namen voor Dauwpop 2024 zijn bekend: De Jeugd van Tegenwoordig, Froukje en Douwe Bob komen naar Hellendoorn

Lees verder »

Dauwpop Hellendoorn bekroond tot Beste Festival van Nederland 2023

Bij Dauwpop stralen ze van trots. Zojuist is bekend geworden dat Dauwpop de Festileaks’ Beste Festival 2023 Award van Nederland in de wacht heeft gesleept. Festileaks is één van de belangrijkste festivalsites van de Benelux. Deze erkenning is een van de meest prestigieuze publieksprijzen in festivalland. Na een grootschalige enquête van Festileaks, waarbij meer dan 100.000 festivalgangers hun stem uitbrachten, kwam Dauwpop als winnaar uit de bus. Hiermee overtreft het festival 253 andere nationale en internationale festivals.

Lees verder »

Complete programma Dauwpop bekend.

Kijk hieronder voor het complete programma van Dauwpop 2023 in Hellendoorn, dat op 2 en 3 juni gehouden wordt.

Lees verder »