Berichten over: Carmel College Salland

WaardeRing- partners zetten zich in voor Adviseurs van de Toekomst

Het leerlingenadviesbureau ‘Bin There, Dump That’ van Carmel College Salland uit Raalte ontving uit handen van gedeputeerde Eddy van Hijum de prijs ‘Adviseurs van de Toekomst’.’

Lees verder »

Biodiversiteit in Raalte met dank aan Carmel College Salland

Peter Maatman, instructeur Groen van Carmel College Praktijkonderwijs laat regelmatig mooie plekken zien die zijn leerlingen gerealiseerd hebben.

Lees verder »

Carmel College Salland wint finale Food Challenge 2022 met beste poké bowl

Carmel College Salland uit Raalte is de winnaar van de tweede editie van de Food Challenge Noord Oost Nederland.

Lees verder »

Succesvolle samenwerking van Carmel College Salland met Raalter ondernemers

Maatschappelijk betrokken, leren door te doen en passie voor het vak overbrengen. Deze woorden horen bij een mooie match die is ontstaan tussen drie Raalter partijen: CCS, Azerty en Binnenpoorte Hoveniers.

Lees verder »

Carmel College Raalte wil met jullie discussiëren over de toekomst.

Carmel College Salland in Raalte nodigt leerlingen, docenten, ouders en externe relaties op 15 maart uit voor samenkomsten in Brasserie Zwakenberg om te brainstormen over de toekomst.

Lees verder »

Leerlingen Carmel scoren goed in debatwedstrijd.

Zaterdag vond het Nederlands Kampioenschap debatteren voor HAVO/ VWO scholen (online) plaats. Carmel College Salland werd tweede en Jente van de Berg zelfs beste individuele spreker van Nederland.

Lees verder »

Leerlingen Carmel College Salland helpen ROVA

Leerlingen uit VWO 4 van het Carmel College Salland in Raalte maken -als deelnemer van het educatieve project ‘Adviseurs van de Toekomst’- een actieplan voor ROVA om gezinnen te helpen minder afval te produceren. ‘Adviseurs…

Lees verder »