Berichten over: anneke blom

Prepper Anneke net geen wereldkampioen Snertkoken maar toch blij

Prepper Anneke Blom was bij het Wereldkampioenschap Snertkoken en maakte daar grappige dingen mee. Een man in camouflagepak bekijkt me nauwlettend wanneer ik een vork-lepel-mes in mijn rugzak stop. Het is zo’n alle-bestek-in-één ding, maar dan van een degelijke kwaliteit. Ik ken ze voornamelijk van de patat foodtrucks op festivals. Dan zijn ze van dun wit plastic en beloven, qua uiterlijk, dat je ermee kan prikken, scheppen én snijden. Maar niets is minder waar. Meestal blijft het bij scheppen, prikken en breken. Maar deze “sporknife” (tja, hoe moet je zo’n ding noemen… ik dacht we maken een combi van spoon-fork-knife) was anders. Hij werkte. Dus die moest mee in de tas voor in mijn Get Home Bag.

Lees verder »

Prepperles van Anneke Blom: als je de jackpot wint, moet je daar dan ruchtbaarheid aan geven?

Als prepper heb je altijd voorraad in huis, waarvan dan ook, voor als het even tegenzit. Maar als de pleuris uitbreekt, hoe hou je dan de meute buiten die zich niet voorbereidde?

Lees verder »

Prepperles: Kun jij tien dagen van nood doorstaan?

Anneke Blom uit Olst is Prepper. Ze is voortdurend voorbereid (prepair) op eventuele rampen en noodsituaties waardoor je je huis niet uit kunt, dat de verwarming niet meer doet. of erger.

Lees verder »

Prepper Anneke Blom schrikt niet van een vervroegd feestje: er is altijd wel wat in huis

Anneke Blom leert je voorraden aanleggen voor tijden waarvan we ineens weer weten dat ze zo maar kunnen komen. Anneke is altijd op dat soort situaties voorbereid. Ze woont in Olst en daar kan de IJssel ook zo maar ineens rare dingen doen.

Lees verder »