Ondernemer in Coronatijd? Vertel hier jouw verhaal!

Interessant? Deel het artikel

Corona Rechtenvrij

Wij zijn erg benieuwd hoe onze Sallandse ondernemers deze Coronatijd ervaren. Welke uitdagingen hebben jullie en hoe gaan jullie hier mee om? Wat doet het met je als ondernemer en wat doet het met je als persoon? Vertel jouw verhaal en het verhaal van jouw onderneming. Vertel het de Sallanders via opinieinsalland.nl

Andere ondernemers gingen je voor

Onlangs deelden Wilco van Dam (Restaurant de Veldhoek) en Erwin Pronk (Flierefluiter) al hun verhaal op Opinie in Salland. Hun verhalen lees je hier:

Wat moet je doen

Wil jij graag jouw verhaal graag delen met Salland? Stuur dan een e-mail naar info@opinieinsalland.nl. Je mag natuurlijk gewoon wat aanleveren, maar als je eerst even met ons wilt sparren dan is dat ook goed. Heb je ook een mooie liggende foto waar jij en/of je bedrijf op staat?

Hopelijk levert het wat op

Opinieinsalland.nl is een informatieplatform voor en door Sallanders. Wij vinden het belangrijk dat onze ondernemers hun verhaal kunnen doen. Hopelijk leidt jouw verhaal tot iets goeds, ontstaan er goede dingen of ideeën en helpt het jouw onderneming.

Vanzelfsprekend zitten er daarom geen kosten aan verbonden!

Over Opinie in Salland

Opinie in Salland is onderdeel van het grotere initiatief “Hier in Salland”, waarbij we Sallanders willen informeren over (Sallandse) initiatieven op het gebied van duurzaamheid, zorg en cultuur.

Op dit moment staan de platforms Duurzaam in Salland, Zorgsaam in Salland en Cultuur in Salland al online. In de nabije toekomst hopen we ook Werken in Salland, Sport in Salland en Wonen in Salland op te tuigen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.