Olst heeft twee nieuwe jonge tenniskampioenen

De jeugd van tennisvereniging Ter Spille uit Olst heeft 20 november uitgemaakt wie zich clubkampioen van 2022 mag noemen. Dat deden de pupillen tot 12 jaar en de junioren van 12 tot 18 jaar.

Interessant? Deel het artikel

tennis1

De junioren speelden de afgelopen week alle avonden onderlinge wedstrijden, waarna de vier beste spelers in kruisfinales streden om de titel Juniorenkampioen 2022.

Ilja Ebbers won de finale met 6-3 en 6-1 van Kick Jansen. De strijd om de derde en vierde plek ging tussen Jurjen Boxman en Adunni Somefun en viel na een super-tiebreak uit in het voordeel van Adunni.

De pupillen streden in een spannend knock-outtoernooi om het kampioenschap 2022. Liam Hoogendijk bleek van de acht spelers de beste. Hij won de finale van Timo Hollink. Vivian Nikamp werd als beste meisje derde door in de troostfinale Kobe Kuijsten te verslaan.

Zondag was een sportieve dag met veel strijd en gezelligheid. Ter Spille prijst zich gelukkig met de groep gemotiveerde jonge spelers. Mocht je in Olst of omgeving wonen en ook willen tennissen, kom dan eens kijken bij een training op dinsdag- of woensdagmiddag of geef je op via www.terspille.nl.

Alle deelnemende pupillen op een rij: Liam met beker, Timo, Vivian, Maja, Jelte, Liam, Jayden en Kobe. De vier finalisten bij de junioren met v.l.n.r. Adunni, Kick, Jurjen en met beker Ilja.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *