Officiële opening Zelfregiecentrum Olst-Wijhe op 1 juni

Op donderdag 1 juni is de officiële opening van Zelfregiecentrum Olst-Wijhe. Het zelfregiecentrum van Vriendendiensten is elke dinsdag- en donderdagmiddag open. Vriendendiensten nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken tijdens de officiële opening vanaf 14.00 uur in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Interessant? Deel het artikel

zrc_ow_op_website_vriendendiensten_-_foto

De officiële openingshandeling vindt plaats om 14.30 uur. Daarna is er ruimte voor ontmoeting, spelletjes, een herstelactiviteit en natuurlijk een hapje en een drankje. Iedereen is welkom.

Zelfregie
Een zelfregiecentrum is een open centrum waar iedereen welkom is voor inloop en activiteiten. De bezoekers organiseren zelf veel verschillende activiteiten: samen creatief aan de slag, een spelletje spelen, een quiz doen of een bingo. De aanwezige coördinatoren ondersteunen waar nodig. Bezoekers hebben geen indicatie nodig en betalen ook geen eigen bijdrage.

Herstelcursussen en -activiteiten
Bij Vriendendiensten vinden ook herstelcursussen en -activiteiten plaats. Mensen met een psychische kwetsbaarheid uit gemeente Olst-Wijhe kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Deze cursussen en activiteiten gaan niet over ‘genezing’, maar over het ontdekken van mogelijkheden voor een vervullend leven met een psychische kwetsbaarheid of eigenlijk ‘gewoon je dingen weer kunnen doen’.

Meer weten?
Het Zelfregiecentrum Olst-Wijhe is een samenwerking tussen Vriendendiensten, Ut Huus en gemeente Olst-Wijhe. Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0570 61 37 47 of zelfregie@vriendendienstendeventer.nl. Of kijk op www.vriendendienstendeventer.nl.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *