Oecumenische avondgebeden in de advent

Interessant? Deel het artikel

pexels-tara-winstead-8383424

25 november, 2, 9 en 16 december van 19.30-20.00 uur in Dorpskerk in Olst

Samen op weg naar Kerstmis, gaat U ook mee?
Als je op weg gaat heb je meestal een doel, je moet naar je werk of naar school of je gaat op bezoek bij iemand. Wij willen u voorstellen om de komende weken uw doel eens dicht bij huis te zoeken en op de vrijdagavond op weg te gaan naar de Dorpskerk in Olst.

Want daar vindt je even rust en stilte in deze zo onrustige en gehaaste samenleving. En juist in deze donkere tijd van het jaar heb je daar vaak behoefte aan. Even een moment van rust en bezinning over wat er nou werkelijk belangrijk is in het leven. Het kan inspirerend zijn om daar, samen met anderen, in de stilte van een oud kerkgebouw, eens over na te denken.

Daartoe zijn er weer de oecumenische avondgebeden. Dit zijn korte bijeenkomsten van ongeveer een half uur, waarin je even tot rust kunt komen en je kunt bezinnen op je leven en menszijn in deze tijd. Misschien kent u deze vieringen al en bent u een trouwe bezoeker, maar misschien hebt u er ook nog nooit van gehoord. In beide gevallen bent u van harte welkom op de bovengenoemde data.

 

Werkgroep Oecumenische Avondgebeden Olst/Boskamp

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *