Nomineer groene kanjer(s) voor Overijsselse vrijwilligersprijs

Iedere inwoner van Overijssel kan vanaf nu een provinciegenoot die zich inzet voor groen en natuur nomineren. Dus heb je een buurvrouw, vader, dochter of zus die vrijwillig helpt met tellen, knotten of adviseert over meer vogels in de tuin?

Interessant? Deel het artikel

natuur broekland bloemen kruiden

Nomineer ze uiterlijk 11 september 2023 via onderstaande link!

Nomineer

 

Groene kracht van vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht die we niet kunnen missen om de Nederlandse natuur en biodiversiteit in stand te houden. Door deze tuincoaches, bomenplanters, bestuurders, bomenconsulenten, schoolpleinvergroeners, tuinvogelconsulenten, natuurbeheerders, natuurgidsen, vrijwillige herders, boerenlandvogelbeschermers en nog veel meer is onze provincie stukken groener en biodiverser. Geniet jij ook zo van de mooie (stads)natuur in onze provincie, spreek dan je waardering uit door deze groene krachten voor te dragen voor de vrijwilligersprijs. Dat is zo gepiept via bovenstaande link.

Overijsselse Vrijwilligersprijs

Dit jaar reiken provincie en partners voor de derde keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) uit. Per gemeente mogen vier vrijwilligers worden genomineerd. Eén prijs per gemeente is specifiek voor een groen vrijwilligersinitiatief. Iedere inwoner van Overijssel kan een groene vrijwilliger, club of burgerinitiatief nomineren voor de prijs.

Groene vrijwilligers aandragen kan tot 11 september 2023

Half september selecteren Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel, IVN Overijssel en provincie Overijssel de winnaars in de categorie groen. Tot uiterlijk maandag 11 september kunnen groene vrijwilligers genomineerd worden. Statenleden van provincie Overijssel reiken de prijzen uit in oktober.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *