Nog enkele plekken vrij voor de Koningsmarkt in Wijhe

Koningsdag wordt ook dit jaar weer als vanouds uitbundig gevierd in Wijhe. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Populair onderdeel is de Koningsmarkt in de Langstraat. Wil je een plekje met kraam op deze populaire Koningsmarkt schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Interessant? Deel het artikel

koningsdag wijhe jan amse
Foto: Jan Amse

Een kraam is te huur voor slechts €29.50. Voor de kinderen is er een gratis kleedjesmarkt in de Torenstraat. Daar kunnen zij hun spulletjes aan de man brengen. Zijn er open plekken in de Langstraat, dan mogen ze ook daar gaan zitten met hun handeltje, maar na overleg met de organisatie.

Rond Koningsdag, donderdag 27 april, is er eveneens kermis en verzorgt het Verenigd Comité Wijhe een feestelijk dagprogramma. Alle reden om Koningsdag dit jaar weer volop in Wijhe te vieren.

Kraam huren?

Wie een kraam wil huren, kan een mail sturen naar Diane Hutten: dianehutten@gmail.com of haar bellen: 06-373 75 843.

 

Medio april wordt het complete programma voor Koningsdag bekendgemaakt.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.