Noaberhaptrappen met De Buurman

Interessant? Deel het artikel

noaberhaptrap de buurman supermarkt

Hoogste tijd om mij eens te verdiepen in de buurman, euh… wat moet je met de buurman zul je misschien denken. Nou….de buurman is een verslokaal waar je lokaal eten kan kopen. Dus vandaar…

Door Ria Olde Rechterschot

De buurman is feitelijk Jeroen & Marloes Stegeman: Jeroen is zoon van een melkboer die de producten uit de regio hoog in het vaandel had staan en Marloes is dochter van een veehouder, die weet dat de boeren beter verdienen. Hun drijfveer: het opzetten van een beter en eerlijker voedselsysteem.

In hun VersLokaal in Zwolle-Berkum vind je dan ook verse producten, van regionale producenten en telers.In het assortiment vind je voornamelijk duurzaam en puur geproduceerde producten.

Vijf jaar geleden starten Jeroen en Marloes hun winkel en besloten hun producten ook online aan te bieden, zowel losse artikelen als maaltijdboxen. Wanneer je bestelt via De Buurman worden de food-kilometers gereduceerd want er is heel bewust voor afhaalpunten gekozen. Zij hoeven dan niet door jouw woonwijk te rijden om te bezorgen. Het enige wat je moet doen is jouw bestelling doorgegeven en bij jouw gewenste afhaalpunt ophalen, Je kan het ook thuis laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. En natuurlijk kan je ook nog steeds gewoon naar de winkel je boodschappen doen.

Ook bedrijven kunnen contact opnemen met De Buurman voor Werkfruit, Warme maaltijden, Lunches, MaaltijdBoxen en pakketten. Samen met het bedrijf wordt dan gekeken naar een passend aanbod. Een win-win situatie voor werkgever én werknemer!

De Buurman staat nog niet op Fietsen voor mijn eten, maar daar gaat aan gewerkt worden en in elk geval weten jullie nu van het bestaan van De Buurman en alle mogelijkheden die zij bieden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.