NLDoet: Beplanting Luttenbergse rotonde wordt vrijdag weer aangepakt, wie doet mee?

Groei&Bloei afdeling Salland heeft enkele jaren geleden de taak op zich genomen om de enige rotonde die het dorp rijk is, onder zijn hoede te  nemen. Samen met een aantal vrijwilligers uit Luttenberg. In het kader van NLDoet wordt deze 10 maart weer aangepakt

Interessant? Deel het artikel

Luttenberg 230306 rotonde 3

In november 2020 vond door een enthousiaste ploeg uit Luttenberg de metamorfose van de rotonde plaats: van een trieste groep dode rododendrons naar een jaarrond kleurrijk bloeiende plantenweelde!

(tekst loopt door onder afbeeldingen)

 

NLDoet 2023

We hopen op de ochtend van vrijdag 10 maart in het kader van NLdoet wéér zo’n mooi team bij elkaar te krijgen voor de voorjaarsbeurt. Zodat de rotonde ook dit jaar weer een mooie en fleurige aanblik biedt aan ieder die Luttenberg in- of uitgaat!

Opgeven

Opgeven kan via: nynkeatsma@outlook.com.

 

Website Groei&Bloei Salland

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden