Nieuwsbrief Dorpshuus Heino

Lees hier wat er de komende tijd te doen is in het Dorpshuus van Heino.

Interessant? Deel het artikel

© Ans Stegeman
© Ans Stegeman

Onze nieuwe beheerder

Zoals jullie weten heeft Ans haar schoenen aan de wilgen gehangen per 1 mei. Haar opvolger ben ik, Jan Pruis, 59 jaar, getrouwd met Emmy en woonachtig in Heino.

De afgelopen 12 jaar heb ik een kringloopwinkel van Noggus en Noggus in Staphorst bestierd. Ik tennis graag, en ook fietsen en mountainbiken, maar ja, ik vind eigenlijk haast alles wel leuk om te doen.

Ik hoop dat de schoenen die Ans heeft uitgedaan, mij net zo gaan passen, zoals ze Ans hebben gepast. Maar gezien haar staat van dienst, zal dat nog niet meevallen, maar ik ga mijn best doen.

 

Noot: Jan die schoenen gaan je passen! Veel succes

Nieuwe aanwinst bij het Heinoos InformatiePunt.

Nu te koop in het Dorpshuus: Wandelen langs de Regge.

In twaalf rondwandelingen wordt de wandelaar van begin tot het eind langs de Regge geleid. De gids is samengesteld door Karin de Graaff en Maarten Metz uit Lierderholthuis.

 

 

 

 

Leuk om te kopen en leuk om cadeau te geven en nog leuker om te lopen!

Bingo  11 mei

Aanvang 20.00 uur Zaal open 19.00 uur

Let op! dit is niet de 3de donderdag maar ook nu gaan we er weer een feestje van maken. Met mooie geldprijzen.

 

Hilgenkamp-Avondwandel4daagse  22- 25 mei

 

Maandag 22 mei starten we met de wandel4daagse. De voorinschrijving is nog open tot 10 mei.

Woensdagavond zal er een warming-up zijn voor iedereen. Verzorgd door Fitclub Enjoy uit Heino.

Dus zorg dat je klaarstaat vanaf kwart voor 6.

 

De inschrijving kan via deze link.  Voorinschrijving is tot 10 mei en de kosten zijn dan € 5,00 voor 4 avonden. Er kan 2,5 km, 5 km. en 10 km. gelopen worden.

 

Soep café: vrijdag 26 mei

 

 

 

 

 

Repair café : zaterdag 27 mei

 

 

 

 

Plandelen

 

Hou je ook van een schoon dorp?

Kom dan de iedere eerste zaterdag v.d. maand meedoen met PLANDELEN. Start om 10 uur bij het Dorpshuus. We wandelen dan een route door of om het dorp en rapen meteen plastic. Zo proberen we het dorp vrij van afval te houden, dat schadelijk is voor de natuur. Na een goed uur rapen  drinken we gezellig een bakje koffie met iets lekkers.

 

Wie weet tot ziens.

17 mei: Parkinson contact: Apotheker met medicijntekort?

 

Het zal je als apotheker maar gebeuren. Je voorraad medicijnen is zo ver geslonken dat je nee moet verkopen: “Nee, ik heb geen medicijnen meer waar jouw leven van afhangt.”

Parkinsonpatiënten zijn (net als vele anderen) dagelijks afhankelijk van een juist gebruik van medicijnen. Het is steeds vaker te horen dat er een medicijntekort dreigt.

Apothekers kunnen niet meer de medicijnen leveren waar patiënten van afhankelijk zijn.Over dergelijke zaken zal apotheker Tom Rang zijn licht laten schijnen op woensdagmiddag 17 mei in het Dorpshuus in Heino.

De bijeenkomst is georganiseerd door Parkinson Contact te Dalfsen en duurt van 13:30 tot 16:00uur. Iedereen is welkom

Kunstroute Heino

 

Op 3 en 4 juni zal de Kunstroute Heino weer plaatsvinden, beide dagen van 11.00uur – 17.00 uur. Er zal deze dagen op en om Heino veel te beleven zijn zoals: een fietsroute, graffiti expo van de scholen, atelierbezoek, muziek en heel veel kunst. Vanaf half mei kunt u de gratis brochure ophalen in het Dorpshuus, hierin staat ook het hele programma.

 

 

Filmhuis

Vrijdag 9 juni: Presque!  € 8,50 inclusief pauzedrankje.

Kijk hier de trailer

Klik hier voor kaartjes

Website Dorpshuus Heino

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.