Nieuws van Theater Podium Heino

Bekijk hier de actualiteiten van Theater Podium.

Interessant? Deel het artikel

14 april-plein Heino © Flip Jonkman
14 april-plein Heino © Flip Jonkman

 

Onze nieuwe brochure ligt bij de drukker! Uiterlijk 30 mei komen we hem persoonlijk brengen bij onze sponsors, vrienden en vrijwilligers in Heino en omgeving of we sturen hem op per post. Zij kunnen vanaf 30 mei tot 7 juni met voorrang tickets bestellen met een speciale code. Vanaf 7 juni wordt onze brochure met het Weekblad voor Salland in Heino, Laag Zuthem en Liederholthuis bezorgd en dan kan iedereen tickets bestellen. Is het weekblad niet bezorgd op woensdag 7 of donderdag 8 juni? Bel dan met 0572 – 35 25 24 of stuur een email naar bezorgklacht@weekbladsalland.nl.

Wil je ook eerder tickets bestellen? Wordt dan vriend van THEATER Podium Heino!

Klik hier om vriend van THEATER Podium Heino te worden.

 

 

Wij zijn nog steeds op zoek naar een leuke voorzitter! En ook zouden wij graag een sympathieke achtervanger voor de financiële administratie willen hebben. De volledige vacature teksten vind je hier.

 

Tot en met 31 mei exposeert Sybilla Tonissen in de foyer. Van 1 juni t/m 31 augustus is het de beurt aan Hanneke Luttikhuis. Beide exposities zijn zeer de moeite waard om te bekijken.

Op 21 mei treden de Hot Red Chili Peppers by Californicated op.

Californicated

 

Tickets bestel je hier bij Live Music Heino

Bij heemkundevereniging Omheining kun je iedere maandag en dinsdag van 10.00 – 12.00 uur de tentoonstelling ’t Oale kump noa boam gratis bezoeken.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.