Nieuws van Goede Buren: Ja, we zijn er nog en al bijna weer!

Op 7 januari zijn we verhuisd naar het pand van Brummel aan de H. Droststraat 22a en sinds half januari zijn we aan het verbouwen. We prijzen ons gelukkig met alle vrijwilligers die ons daarbij helpen! En met u, want de inzameling van kleding en doppen gaat gewoon door. Aan de Burgemeester Bentinckstraat 26 wordt er veel mooie kleding en speelgoed gebracht en ook de doppenbak wordt goed gevonden, bedankt!

Interessant? Deel het artikel

goedeburen2

Verbouwing schiet mooi op
Het nieuwe pand wordt het langzaamaan weer een winkel. Na veel schilderen, timmeren (bijna al het hout uit het oude pand, zit weer in het nieuwe) en denken, staan de kasten, hangt de helft van de nieuwe lampen en is de keuken bijna gereed en de kast van het Soepcafé al ingericht. En als u denkt: he, het Soepcafé? Ja! De vrijwilligers van het Soepcafé zullen bij de opening heerlijke soep uitdelen, gemaakt van groenten die anders weggegooid worden. En ze hebben in de planning om weer elke laatste zaterdag van de maand bij Goede Buren een Soepcafé te houden!

 

Opening 4 maart
Op 4 maart openen we feestelijk de deuren van ons nieuwe pand. Want Stichting Bij de Buuren bestaat dan 10 jaar, Stichting Goede Buren 5 jaar, er is een vrijwilligster jarig en we hebben een nieuwe plek. Redenen genoeg voor een feestje dus! Het programma van die dag maken we nog bekend maar we nodigen u alvast van harte uit om die dag (en daarna natuurlijk) langs te komen. Het zal heel fijn zijn u na al die tijd weer te ontmoeten!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.