Nieuwe postcoderoosregeling is een feit

Interessant? Deel het artikel

zonnepaneel zonnepanelen

Het principe van deze nieuwe regeling is gebaseerd op de SDE+ regeling. Er wordt een subsidie per geproduceerde kWh uitbetaald. Leden van energie coöperaties kunnen zo investeren in elektriciteitsopwekking elders en krijgen daar met de nieuwe regeling gedurende een periode van 15 jaar een vaste vergoeding voor. Deze vergoeding loopt via de energie coöperatie, die het op zijn beurt weer uitbetaalt aan de deelnemers.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.