Nieuwe directeur-bestuurder ut Huus Olst- Wijhe

Ut Huus, de maatschappelijke organisatie in de gemeente Olst- Wijhe, die zich ondermeer bezighoudt met het beheer van het Holstohus in Olst, heeft een nieuwe directeur- bestuurder aangesteld.

Interessant? Deel het artikel

210713kees
Cultuurhuis Holstohus Olst

De Raad van Toezicht van ut Huus heeft per 1 januari 2024 Hannelore Leusink benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van stichting Kulturhus Olst-Wijhe (ut Huus).Hannelore volgt de huidige directeur, Anne Riemersma, op die de afgelopen twee jaar met de organisatie en de omgeving gewerkt heeft aan een nieuw toekomstperspectief van welzijns-, sport- en cultuurorganisatie ut Huus.

Nieuwe Fase

Inmiddels is de organisatie versterkt en gestroomlijnd, zijn de inhoudelijke activiteiten sterk toegenomen, zijn er diverse nieuwe samenwerkingen gestart en weten steeds meer inwoners de weg naar de organisatie te vinden. Ook voor het komende jaar zet deze lijn zich door en ligt er wederom een breed en inhoudelijk sterk programma in het verschiet. In deze fase past ook een nieuwe vaste directeur en per 1 januari neemt Hannelore Leusink het stokje over van Anne Riemersma.

Hannelore Leusink

Hannelore is geboren en getogen in Nunspeet en de laatste jaren woonachtig in gemeente Elburg.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Hannelore Leusink

Hannelore heeft ervaring in het maatschappelijke en culturele veld en was werkzaam voor diverse organisaties in de publieke sector. De afgelopen 14 jaar was ze directeur- bestuurder van sociaal en cultureel centrum Veluvine te Nunspeet.

Veluvine

Veluvine, in 2009 gebouwd, is onder haar leiding in 14 jaar tijd hét trefpunt is geworden voor sociaal-maatschappelijke en culturele activiteiten. Hannelore was op heel veel gebieden de aanjager van initiatieven en activiteiten. Mede dankzij haar inzet is Veluvine een niet weg te denken ontmoetingsplaats in Nunspeet geworden dat ook in brede zin wordt gewaardeerd door een scala aan bezoekers uit Nunspeet en ver daarbuiten.

Vergroten positieve maatschappelijke impact

Hannelore staat bekend als een enthousiaste vakvrouw die zich inzet voor samenwerking, betrokkenheid en het versterken van de sociale basis. Ze is een groot voorstander van verbindingen met sport, cultuur, onderwijs en zorg. Hannelore kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging en wil toegankelijk zijn voor de medewerkers, samenwerkingspartners, vrijwilligers en inwoners van Olst-Wijhe. Vanaf 4 december start ze met kennismaken en overdracht.  “Ik ben onder de indruk van de huidige voorzieningen en de stappen die er de afgelopen periode zijn gemaakt. Dat maakt dat ik ontzettend veel zin heb om het stokje over te nemen en samen aan de slag te gaan met de opgaven die er zijn. De komende maanden zal ik vooral kennis maken met het nieuwe werkgebied en mij richten op de doorontwikkeling van de organisatie door nieuwe samenwerkingen aan te gaan en uit te bouwen. Samen de positieve maatschappelijke impact vergroten”, aldus Hannelore Leusink.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *