Nieuwe dienstregeling bij RRReis

Wie in de regio Salland/Veluwe Noord met de bus reist dient er rekening mee te houden dat vanaf zondag 7 mei de dienstregeling verandert. Reizigers krijgen te maken met andere vertrek- en aankomsttijden, vervallen haltes, andere routes en de aansluitingen van verschillende buslijnen zullen veranderen.

Interessant? Deel het artikel

website

Op www.rrreis.nl/dienstregeling staat een overzicht van alle wijzigen per buslijn.

De belangrijkste wijzigingen

  • Een aantal spitsritten van buslijn 30 rijden voortaan door naar het busstation.
  • Buslijn 111 rijdt na het busstation Nunspeet verder naar de halte Centrum. Reizigers uit Hierden en Hulshorst krijgen daarmee een directe verbinding met het centrum van Nunspeet.
  • De route van buslijn 112 wijzigt waardoor enkele haltes in Nunspeet komen te vervallen.
  • De vertrektijden van buslijn 129 veranderen waardoor de overstap op lijn 30 verbeterd en reizigers sneller tussen Dedemsvaart en Hardenberg kunnen reizen.
  • De buslijnen 210, 304 en 602 stoppen ook bij de halte Diepenweg in Epe.

Meer weten?

Kijk op www.rrreis.nl/dienstregeling voor alle informatie over de nieuwe dienstregeling en de belangrijkste wijzigingen per buslijn. Tevens is er de mogelijkheid om via de website de lijnnetkaart en de haltetijden op te zoeken of te printen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden