Nieuwe boekingen voor Dauwpop Hellendoorn

Op 2 en 3 juni is het weer tijd voor het spraakmakende Dauwpop in Hellendoorn.

Interessant? Deel het artikel

dauwpop typhoon

John Coffey komt op Dauwpop! De mannen maakten nog maar net het goede nieuws bekend dat ze het weer hoog tijd vonden om weer eens wat podia tot gort te spelen en prompt komen ze naar Dauwpop! Maar er kan nóg meer bij!

Wat dacht je van niemand minder dan (neem dat niemand minder vooral letterlijk want deze mannen staan met een stuk of tien op het podium) Jungle By Night! Als we dan toch namen met een grootste geschiedenis op de podia droppen dan melden we tot slot nog even dat Cloud Nothings, (verantwoordelijk voor een legendarisch optreden op één van de koudste edities ooit!) CIEL én The Jordan naar Hellendoorn komen. Voor de XITE Party Pit strikken we 90’s vs. 00’s en dat betekent voor iedereen die daar gaat kijken een feest der herkenning.

Klik hier voor het complete programma en tickets

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.