Nieuw scenario #VetVeilig the game blijkt succes

Vorige maand lanceerde Veiligheidsregio IJsselland met 'De Val' het nieuwste scenario van #VetVeilig the game. Dat blijkt een succes, want de is inmiddels 190 keer gespeeld. Dat is vergelijkbaar met het eerste scenario (De Brand), want die werd ruim 220 keer gespeeld tijdens de campagneperiode.

Interessant? Deel het artikel

198-1691-a6fbc52a

Grappig genoeg wordt de game niet het meest gespeeld in onze eigen regio. ‘De Val’ is vooralsnog het meest populair in Friesland, gevolgd door Twente. Daarna volgt pas ons eigen IJsselland. Daarnaast is ook Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid enthousiast, die gaat binnenkort beide scenario’s promoten. Ook worden beide games opgenomen in het nieuwe, landelijke lespakket ‘Brandweer op school’.

Wil je meer weten over #VetVeilig the game? Ga dan naar de #VetVeilig pagina op deze website. Ook kun je onze eerder geschreven artikelen over #VetVeilig lezen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *