Nederpop in het Holstohus Olst

Op zaterdag 4 november komen zangers Marco ten Kate en Frank Kleine Schaars met een zeskoppige band naar het Holstohus Olst.

Interessant? Deel het artikel

Foto Jan Amse
Foto Jan Amse

Marco, Frank en de band nemen je mee terug naar de jaren tachtig, de hoogtijdagen van de Nederpop. Een feest der herkenning want de Nederpop floreerde in de tachtiger jaren met bands als Doe Maar, De Dijk, Toontje Lager en Het Goede Doel: de bekende hits van deze bands zitten tijdens deze Nederpop avond uiteraard in het repertoire.

De Nederpop avond vond vorig jaar voor het eerst in deze samenstelling plaats in Wijhe. De reacties van zowel het publiek als de muzikanten waren dusdanig enthousiast dat over een vervolg niet heel lang hoefde te worden nagedacht.

Wanneer

Zaterdag 4 november, aanvang: 20.30 uur

Waar

Holstohus
Jan Schamhartstraat 5
Olst

Toegang

Tickets in de voorverkoop € 7,50 via www.uthuus.nl. Tickets aan de kassa € 10,-

 

Foto Jan Amse
Foto Jan Amse

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.