Nederlied Ensemble in amfitheater Lommerrijk Luttenberg

Nederlied Ensemble Amsterdam brengt een wondermooie voorstelling 'Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben' met prachtige liedverhalen, anekdotes en ontboezemingen in Het Lommerrijk

Interessant? Deel het artikel

Nederlied Ensemble
Nederlied Ensemble

Laat je ontroeren, word blij, lach of word getroost door de meest bijzondere liedjes van Nederlandse beroemdheden. Denk aan Ramses Shaffy, Rob de Nijs, Wim Sonneveld, Paul van Vliet, Jules de Corte, Herman van Veen, Jasperina de Jong, Robert Long, Adele Bloemendaal, Annie MG Schmidt, Jean Louis Pisuisse, Bram Vermeulen en vele anderen.

De liedjes zijn niet willekeurig gekozen! Ze komen voort uit de herinneringen en verhalen van onder andere Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Ruud Bos, Stef Bos, Ivo de Wijs, George Groot, Gerard Cox, Joke Bruijs, Karin Bloemen, Jan Boerstoel, Kick van der Veer, Joost Nuissl en Jacques Klöters. Zij hebben allen een liedje ingebracht waar een persoonlijk verhaal aan vast zit. Ook de ensembleleden hebben hun liedjes met een persoonlijk verhaal gekozen. Zo is een ontroerend en interessant programma ontstaan.

Een wondermooie voorstelling, vol met prachtige liedjes, verhalen, anekdotes en ontboezemingen.

Uitvoerenden

Met Mieke Bom, Kitty Kieftenbeld, Ingeborg Hairwassers, Bart Steenbeek, Evert de Vries en Marcel Klingeler  piano: Paul Tijink | trompet: Marcel Klingeler | idee & regie: Evert de Vries

Wanneer en waar?

Zondagmiddag 10 september, 14.30 uur Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Toegang

Kaartjes via www.amfitheaterhetlommerrijk.nl, aan de kassa kosten ze 3 euro meer! Het theater heeft bankjes. Wilt u een stoel met rugleuning, neem gerust uw eigen tuinstoel mee of bel / app 06 221 789 97

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.