Naast Bökkers nu ook Pronk en Kapsones. Geen afscheidstournee

Interessant? Deel het artikel

bokkers pronk kapsones
De Sallandse rockband Bökkers zal niet meer optreden in de huidige bezetting. De bandleden maakten vorig jaar bekend dat ze stopten in de huidige bezetting en planden een grootse afscheidstournee door het land. De Corona-maatregelen maakten daar echter een einde aan. Nu er in 2021 nog steeds geen enkel perspectief is op het heropenen van het live circuit, hebben de bandleden besloten om zich te richten op nieuwe plannen.
De bandleden van Bökkers hebben allerminst stil gezeten in 2020. Ondanks het feit dat ze niet samen konden optreden, werd er achter de schermen gewerkt aan allerlei projecten. De dialectrockband heeft zich verdrievoudigd in Bökkers, Kapsones en Pronk.

Bassist Arjan Pronk schrijft columns, stortte zich op de opnames van het tweede album van zijn solo-project PRONK, was wekelijks op RTL4 en is bezig met het schrijven van zijn eerste boek.

Gitarist Erik Neimeijer exposeert zijn schilderijen o.a. in Parijs en New York en dook samen met drummer Jeroen Hobert de studio in om onder de naam “the Kapsones” een volledig dialectrock-album op te nemen. Ook zij zullen wanneer het weer mogelijk is hun opwachting maken op de Nederlandse podia.

Zanger Hendrik Jan Bökkers deed vele Cörøna-sessies in de zomer, speelt elke week een nummer over de actualiteit bij RTV Oost, en vormde een nieuwe bezetting voor Bökkers, waarmee hij in 2021 de feesttenten en het theater ingaat.

Kortom: nieuwe plannen genoeg
Voor vragen en boekingen:
Bökkers: Henkjan Onnink van Agents After All ( henkjan@agentsafterall.nl )
The Kapsones: Frank Satink ( frank@goomahmusic.nl )
Pronk: Frank Satink ( frank@goomahmusic.nl )

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.