Wiersema Wagyu boert logisch. Dat houdt in dat wij werken met een familiekudde, waar het kalf opgroeit tussen de koeien. Dieren houden wij op kruidenrijk grasland en ze groeien langzaam op. Pas na 3 jaar worden dieren geslacht en produceren zij het meest exclusieve stukje vlees. “Het is allemaal begonnen met de drang om op kleine schaal iets exclusiefs te maken met grote aandacht voor dier, omgeving en natuur” aldus Wiersema. Voorbeelden zijn het gebruik van Circulaire brokken, lokale verkoop en kruidenrijk grasland.
Vlees
Inmiddels is het eerste dier geslacht en wordt vanuit huis verkocht. Nu nog op afspraak vanaf september gaan wij op de woensdagmiddag open. Wij werken zo lokaal mogelijk om zo weinig kilometers te maken van begin tot eind. Daarnaast staat de Wagyu bekend om haar gezonde vlees met veel Omega 3 en 6 vetzuren. Dus minder vlees, maar beter is ons motto.
Interesse
Interesse in onze producten of ons bedrijf? Stuur ons gerust een berichtje en je bent van harte welkom!
Kijk op onze website