Muzikaal talent gezocht voor monkey jam (21 oktober)

Speel jij een muziekinstrument en heb jij altijd al op een podium met artiesten willen optreden? Dit is jouw kans! Op vrijdag 21 oktober organiseren wij in samenwerking met de Colored Monkeys een GRATIS jamsessie: Monkey Jam. Neem je instrument mee en sluit aan. Samen met de huisband van de Colored Monkeys ga je ’s middags lekker muziek maken en speel ‘s avonds mee op het podium!

Interessant? Deel het artikel

MonkeyJam (©Maaike Ronhaar)
MonkeyJam (©Maaike Ronhaar)

En het leuke is: doe je mee aan de jamsessie, dan krijg je 10 gratis (!) kaarten voor de avond met de Colored Monkeys, Primaat en DJ Anne. Ofwel, je ouders, vrienden en/of familie kunnen je zien shinen op het podium in het Holstohus! Opgave en meer info vind je op: www.uthuus.nl/oktoberfeesten

De jamsessie is van 16:30 tot 18:30 uur (inloop v.a. 16:00 uur). Het avondprogramma start om 20:00 uur. Geen zin om tussentijds naar huis te gaan om te eten? Bij Eetkamer ‘Hier is ut’ kun je mee-eten met de daghap voor €12,50 p.p. (incl. dessert €16,-) Reserveren daghap: eetkamer@hierisut.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *