Muzieknetwerk Salland verruimt aanbod

Interessant? Deel het artikel

muzieknetwerk salland logo

Muziek Netwerk Salland heeft het aanbod aan Instrumentaal Muziekonderwijs voor volgend schooljaar verruimd. Zo is er naast de Leerorkesten en de Muziek proeftuinen ook kleiner/korter aanbod zoals: Klasse(n)muziek, een wereldorkestje en een popbandje in school.

Voor dit laatste onderdeel wordt samengewerkt met de PopRock Factory uit Raalte. Op dit moment wordt geïnventariseerd wat de wensen zijn van de scholen en hoe dit aansluit bij het aanbod. Het ziet er naar uit dat veel kinderen het komend jaar een muziekinstrument in hun handen gaan krijgen op school.

Nu ook saxofoonles op de scholen

Op verzoek van de muziekverenigingen in Salland biedt MNS komend jaar ook saxofoonles aan binnen de Leerorkesten en de Proeftuinen. Hiervoor zijn speciaal kleine J-saxofoons aangeschaft.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.