“Mooi stukje muziek” op de Boerhaar

Na een geslaagd zomerconcert, kijkt Showkorps Amicitia weer uit naar haar jaarlijkse uitvoering op zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 januari bij Logtenberg op de Boerhaar.

Interessant? Deel het artikel

IMG_8254

Tijdens deze uitvoering zullen alle onderdelen van Amicitia zich weer laten zien en horen tijdens een mooi programma. Dit programma bestaat uit een muzikale mix van muziek uit verschillende jaren wat goed bij het thema past. Van hardrock tot ballads en van pop tot country, alle verschillende stijlen muziek zullen voorbijkomen; dus voor elk wat wils.

Onlangs, heeft de vereniging nog verschillende workshops gegeven op de plaatselijke basisschool in Boerhaar met als doel nieuwe jonge leden te enthousiasmeren. Als vereniging zijn we dus altijd op zoek naar nieuw talent, jong of oud, iedereen is welkom. Interesse, maak dan gebruik van de gratis proeflessen die wij bieden. Voor meer informatie en/of aanmelden, kunt u vrijblijvend contact opnemen met info@showkorpsamicitia.nl.

De uitvoering zal zaterdagavond om 20.00 uur starten en op zondagmiddag om 14.00 uur. Voor donateurs is de entree gratis.

Graag tot ziens bij onze uitvoering!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *