Moet Salland de vrijwillige lockdown van Bathmen volgen?

Interessant? Deel het artikel

bode bathmen

Bathmen ging vrijwillig in een lockdown. En zie daar: ze hebben Covid in de ban. De NOS ging er vrijdag een kijkje nemen. Dat leverde heldere tekst en uitleg op. ‘Even door de zure appel heen, maar dan heb je ook wat’, is zo ongeveer de samenvatting. Wat ook opviel: de journalisten van de NOS waren op zoek nar spanning en sensatie, maar kregen vooral nuchtere Sallanders voor de microfoon.

Kijk en lees hier een item over Bathmen van de NOS.

Als het landelijk niet gebeurt, is het dan wellicht verstandig dat we zelf het heft maar in handen in nemen en zelf een lockdown uitroepen?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.