Moeder(Aarde) dag wildplukwandelingen bij ’t Natuurlijk Huus Raalte

Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad nodigt je uit voor een wildpluk wandeling op Moeder (Aarde) dag.

Interessant? Deel het artikel

wildplukdag natuurlijk huus

Op zondag 12 mei om 10.30 uur en om 14.oo uur kun je deelnemen aan een wandeling op het terrein en direct omgeving van ‘t Natuurlijk Huus, waarin je meer leert over eetbare en medicinale wilde planten en kruiden die bij ‘t Natuurlijk Huus in de natuur te vinden zijn.

Na afloop van de wandeling kun je proeven van deze heerlijke gerechten en wildplukhapjes en drankjes. Je zult zelf ervaren hoe wildpluk kruiden je lichaam echt voeden.

Speciaal voor deze dag maakt Will een mooie Moederdag taart.

Over Will

Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad is al meer dan 45 jaar bekend met eten uit de natuur en staat bekend om haar creatieve uitspattingen met wildpluk kruiden in gerechten of op en in taarten. Ze heeft Traditionele Europese Natuurkunde gestudeerd en is Natuurvoedingsdeskundige.

Wanneer

De wandelingen vinden plaats op zondag 12 mei (Moederdag) om 10.30 uur en om 14.00 uur.

Waar

’t Natuurlijk Huus
Hogebroeksweg 25
8102 RL Raalte

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat we genoeg wildplukhapjes en drankjes hebben voor iedereen, vragen we je om je van tevoren aan te melden via deze link.We hopen je te mogen verwelkomen op deze smakelijke en duurzame wandeling!

Kosten

De prijs van de wandeling inclusief hapjes en drankjes is €35 euro. En omdat het Moederdag is pakken we altijd extra uit met veel hapjes en drankjes. Natuurlijk nemen we ook weer onze beroemde (vegan)pate en onze meiwijn mee. deze is gemaakt van lievevrouwebedstro. en natuurlijk hebben we ook altijd een niet alcoholische versnapering.

 

’t Natuurlijk Huus Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Moeder(Aarde) dag wildplukwandelingen bij ’t Natuurlijk Huus Raalte”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden