Miss Elegance en clown Haitoet op tour

Cobi Algra (clown Haitoet) en Hannah van der Werk (is Elegance of the World) en werken vaak samen als act voor bijeenkomsten van allerlei aard en kunnen hiervoor geboekt worden.

Interessant? Deel het artikel

Foto: Jan Amse
Foto: Jan Amse

Hannah van der Werk uit Wijhe werd vorig jaar in Engeland uitgeroepen tot Miss Elegance of the World. In juli dit jaar gaat zij naar Florida voor het hoogst haalbare namelijk:  “Miss Universal Global”. Cobi Algra alias Haitoet is al jarenlang improvisatie-clown en woont in Raalte. Voor beide dames is maatschappelijke betrokkenheid een hoog goed.

De Miss en Haitoet willen zich graag laten zien op diverse locaties zoals verzorgingshuizen, buurtverenigingen, asielzoekerscentra of b.v. in een thuissituatie waar iemand wel eens een opkikkertje kan gebruiken. Ook zien zij ernaar graag naar uit kinderen uit het speciaal -en regulier onderwijs te ontmoeten.

Door zichzelf zò te laten zien willen zij zeggen: JIJ MAG ER ZIJN, HOE JE OOK BENT EN WAT JE OOK DOET, GA ERVOOR!!

Improvisatie-clown Haitoet zal De Miss elke keer weer op haar eigen ludieke wijze gaan introduceren. Je kunt hen beiden allerlei vragen stellen want voor zowel de miss als de clown komen er veel dingen bij kijken. Voor de kijker is dit duo heel aantrekkelijk omdat het qua aanblik twee uitersten zijn maar in de omgang stralen beiden warmte uit.

Wilt u hen samen ergens uitnodigen? Dat kan! Zij willen zich graag laten zien en doen dit pro deo!

Boeken of inlichtingen

U kunt hen mailen: haitoet@hotmail.com en/of Hannahsto26@hotmail.com. Mobiel te bereiken onder nummer 0651437005.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *