Middel kijkt terug op een geweldig verlopen fietstocht

Niet alleen de organisatoren waren dik tevreden. Maar ook zeker de 116 deelnemers lieten van zich horen hoe mooi en precies alles was geregeld, de mooie route en omgeving en hoe de natuur zich van haar mooiste kant liet zien, al die kleuren door elkaar heen en dan het weer dat maakte alles compleet.

Interessant? Deel het artikel

-2020279315_DSC01201_1722157

Als een van de eersten vertrok de 7-jarige Damian Biesemaat met zijn opa, de jongste deelnemer ooit, om aan de 42 km te beginnen, hij had de nodige km ’s gemaakt onder begeleiding van zijn opa, maar nu moest er in 1 dag 42 km worden gefietst tijdens de najaarstocht vanuit Middel. Onderweg konden deelnemers afstappen om bij Heerlijkheid Linde waar de eerste Vrij Leven Stal voor koeien is gebouwd, wij hadden hier een kijkmoment ingesteld, even kijken/shoppen in de winkel en op en rond dit mooie bedrijf. Na het kijkmoment werd er koers gezet richting Bathmen waar een koffie stop was opgezet bij het eerste officiële Rustpunt. Dit was destijds het eerste officiële opgerichte rustpunt in Nederland, hier werd een kopkoffie met een plak cake aangeboden. Ook kon en mocht men het boerenbedrijfje bekijken. Na de koffie klom men weer op de ijzeren ros en via Lettele en Heeten reed men naar Middel waar de wel verdiende lunch voor de deelnemers klaarstond, belegde bolletjes en roggebrood met spek en snert of beenham, en het bleef er nog lang gezellig.

Bedankt namens
ACM Middel

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *