Meest actuele programma HOFtheater Raalte vanaf nu online

Met trots presenteert het HOFtheater haar nieuwe theaterseizoen 24|25. In september trappen we af met dit seizoen namen als Marlon Kicken, Iris Rulkens, Guido Weijers, Rob Kemps en nog veel meer. Wat is er deze week te doen?

Interessant? Deel het artikel

HOFtheater 240513 nieuw programma

Nieuw in ons programma is de reeks ‘Wie Kent’, waarbij we een podium bieden aan opkomend cabarettalent met een serie van 6 voorstellingen verspreid over het seizoen. Koop je kaarten voor 4 ‘Wie Kent’ voorstellingen, dan betaal je er 3. Koop je kaarten voor 6 ‘Wie Kent’ voorstellingen, dan betaal je er 4. Ook op muzikaal gebied is er veel te beleven; we verwelkomen artiesten als Tangerine, Yorick van Norden, The Kilkennys en Her Majesty. Het complete theaterprogramma is vanaf nu te bekijken via HOFtheater.nl. Kaarten gaan op woensdag 22 mei om 18:00 uur in de reguliere verkoop.

Start kaartverkoop Seizoen 2024/2025

> Start kaartverkoop HOFgenoten begint op maandag 13 mei om 18:00 uur
> Start algemene kaartverkoop begint op woensdag 22 mei om 18:00 uur

HOFgenoot worden?

Voor een bedrag van €25 per jaar kunt u HOFgenoot worden van het HOFtheater. Als HOFgenoot krijgt u voorrang bij de start van de reguliere kaartverkoop, die dit jaar begint op woensdag 22 mei. Vanaf maandag 13 mei kunt u als HOFgenoot al kaarten kopen voor uw favoriete voorstellingen in het HOFtheater.

Meld je aan als HOFgenoot

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater?

Deze week bieden we op woensdag 15 mei twee uitverkochte workshops handletteren aan, gegeven door Mirjam van Stroomkracht. Op donderdag 16 mei treedt The Kik op met ‘Bal Populaire’, een avond vol gezelligheid en ambiance die uitverkocht is. En op vrijdag 17 mei zijn Rob en Emiel terug met ‘The Da Vinci Ode’, een magische show vol humor en verbazing. Kaarten voor de voorstelling van Rob en Emiel zijn nog te koop via onze website.

Woensdag 15 mei | 14:30 & 15:30 uur
Workshop Handletteren door Mirjam van Stroomkracht [uitverkocht!]
Ontdek de kunst van handletteren in een boeiende workshop! Leer letters tekenen in plaats van schrijven en transformeer jouw eigen tekst tot een uniek handletterwerk. De workshop wordt verzorgd door Mirjam van Stroomkracht. Let op! De locaties is bij Atelier Bertina aan de Tjakstraat 9 in Raalte. Beide workshops zijn uitverkocht!

Donderdag 16 mei | 20:15 uur
The Kik met Bal Populaire [uitverkocht!]
Het was slechts een kwestie van tijd voordat The Kik, onder leiding van Dave von Raven, zich zou wagen aan levensliederen, smartlappen en tranentrekkers. In een tijd waarin goede sfeer schaars leek, creëerde Dave zijn eigen kroegje thuis. Geïnspireerd door Belgische biertjes, gedimd licht, het Decap dansorgel en stapels platen van legendes als Johnny Hoes, Eddy Wally en Corry Konings, ontstond het idee voor een album vol warmte, nostalgie en melancholie. Laat je meevoeren door gezelligheid, ambiance en een vleugje romantiek met The Kik’s nieuwste creatie.
Kosten: Uitverkocht!

Vrijdag 17 mei | 20:15 uur
Rob en Emiel | The Da Vinci Ode
Rob en Emiel zijn terug met een vervolg op hun razend populaire show van vorig jaar! In “The Da Vinci Ode” onthullen ze geheimen en mysteries met een verzameling psychologische experimenten en verbazingwekkende mind-reading. Laat je meevoeren op een magische reis door de tijd vol humor, waarin cabaret en magie samensmelten. Bereid je voor om versteld te staan en te twijfelen aan alles wat je dacht te weten. Kunnen zij het onmogelijke mogelijk maken? Mis het niet!
Kosten: €23,50

(lees door onder afbeeldine)

Rob en Emiel © Laura Marijn
Rob en Emiel © Laura Marijn

Woensdag 22 mei | 18:00 uur
De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op woensdag 22 mei om 18:00 uur. Deze kaartverkoop is voor iedereen toegankelijk. Het complete theaterprogramma voor seizoen 24|25 is te bekijken via www.hoftheater.nl of via de fysieke brochure die af te halen is in het theater.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Bekijk het volledige HOFtheater programma

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.