Meer inwoners gemeente Raalte recht op kwijtschelding gemeentelijke belastingen

Per 1 januari 2023 hebben meer inwoners van de gemeente Raalte recht op kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. De zogenaamde ‘vermogensgrens voor kwijtschelding gemeentebelasting’ is opgehoogd met maximaal €2.000.

Interessant? Deel het artikel

belasting @pxhere

Verhoging vermogensgrens

Door het verhogen van de vermogensgrens hoeven meer inwoners de gemeentelijke belastingen niet te betalen. Dit betekent dat je meer eigen geld mag hebben en toch in aanmerking komt voor kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen. Dit is één van de manieren waarop de gemeente inwoners wil helpen die het financieel moeilijk hebben.

Hulp nodig?

Kom je niet voor kwijtschelding in aanmerking en heb je toch moeite met de betaling? Of heb je hulp nodig met het aanvragen van de kwijtschelding? Dan kan Humanitas Raalte helpen. Klik op onderstaande link voor meer informatie of bel  06 481 610 70. Samen wordt naar een passende oplossing gezocht, bijvoorbeeld via een betalingsregeling.

 

Website Humanitas Raalte

 

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *