Meer dan 100 ontwerpen voor een Sallandse vlag

Interessant? Deel het artikel

210817PxHere

Er zijn dik 100 inzendingen binnengekomen voor een Sallandse vlag. Barbara Jansen van het organiserende Doorpakken Salland laat weten dat het er misschien wel 130 zijn. “Supergave inzendingen!” zegt Barbara, “heel blij mee. We waren uitgegaan van zo’n tien of twintig inzendingen.”

Over een week komt de beoordelingscommissie bijeen om van de longlist een shortlist te maken. Zij komen met een top3 waaruit Salland uiteindelijk de definitieve keus mag maken.

Klik hier voor meer info.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.