Maximaal Starten kijkt achter de kassa bij Pan Oston in Raalte

Ralf Hovenga, directeur van het vooruitstrevende Raalter productiebedrijf Pan Oston gunt nieuwbakken ondernemers op dinsdagavond 16 april een kijkje achter de kassa’s van zijn eigen bedrijf. Een unieke gelegenheid waarbij starters en pre-starters de kans krijgen om kennis te nemen van de bijzondere producten en oplossingen die deze unieke onderneming biedt voor de detailhandel.

Interessant? Deel het artikel

Pan Oston Doorpakken i S
Ralph Hovenga, directeur Pan Oston

Ralf ziet het als zijn boodschap om met zijn bedrijf winkels en kiosken steeds gebruikers vriendelijker apparatuur en diensten te leveren voor het afrekenen en bestellen. En dat hij dat met zijn team succesvol doet blijkt wel. In een paar jaar tijd is Pan Oston uitgegroeid tot marktleider in zijn branche. Sleutelwoord daarbij is innoveren: meegaan met de tijd en leveren wat de klanten vragen. De ouderwetse kassa is er nu een die werkt met kunstmatige intelligentie (AI).

Maximaal Starten

Stichting Doorpakken Salland helpt sinds twee jaar met haar initiatief Maximaal Starten aspirant ondernemers op weg in hun streven succesvol in zaken te worden. Zo biedt ze onder meer de mogelijkheid om te sparren met experts die succesvol zijn in het ondernemerschap. Om ze op die manier maximaal voorbereid te krijgen bij de start van hun onderneming. Of het nu om net afgestudeerden gaat of om mensen die uit een loondienstsituatie voor zichzelf beginnen.

Van harte welkom

Heb jij net als Ralph ook een mooie ambitie met je ondernemerschap en wil je weten hoe zijn weg naar succes er uit zag?  Kom dan op dinsdag 16 april van 19.30 tot 21.00 naar Pan Oston aan de Herzstraat 1 in Raalte.

Wel even aanmelden via info@doorpakkensalland.nl. De toegang is gratis.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.