Mantelzorgondersteuning Raalte organiseert bijeenkomst

Interessant? Deel het artikel

jack-finnigan-M9EctVUPrp4-unsplash

Op 1 december organiseert Mantelzorgondersteuning Raalte in samenwerking met Jong en Veer de bijeenkomst ‘Mantelzorg werkt’. Deze bijeenkomst gaat over de combinatie werk en mantelzorg en vindt plaats in het Annahuis.

‘Mantelzorg’ werkt’ is interessant voor iedereen die werk combineert met mantelzorgtaken. Dus wilt u meer weten over hoe u uw zorg- en werktaken kunt combineren en daarnaast ook energiek kan blijven? Of bent u benieuwd naar de wettelijke- en bedrijfsspecifieke regelingen waar u gebruik van kunt maken? Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst.

De aanwezigen duiken samen in de aspecten die het werken en zorgen met zich meebrengen, thuis en op het werk. Daarnaast ontmoet u andere werkende mantelzorgers en kunt u ervaringen uitwisselen over de combinatie werk en mantelzorg. De bijeenkomst bespreekt daarnaast ook oplossingsrichtingen op en buiten het werk.

Algemene informatie

Begeleiding van deze bijeenkomst wordt verzorgd door bureau Jong en Veer, www.jongenveer.nl

Datum: 1 december 2020
Locatie: Annahuis in Raalte
Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Opgave: l.berentschot@carinova.nl of 0570-518185

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *