Make Schik, Not War!

De Zwarte Cross van 2024 krijgt als slogan mee 'Make Schik, Not War!'

Interessant? Deel het artikel

tante rikie zwarte cross hufters

Door de jongens en meisjes van de Zwarte Cross:

Make Schik, Not War! is een hartelijke uitnodiging om plezier te maken. Juist nu, lieve mensen! Wees er niet zuinig mee, zoiets als te veel schik maken bestaat niet. Vier feest, zing mee, begin een polonaise of trakteer op een rondje.

Een oproep tot schik maken terwijl overal en nergens de boel ongenadig in de fik staat; is dat niet een beetje makkelijk scoren? Nou, wij vinden absoluut van niet! Kijk naar elkaar om en gebruik de vergevingsgezinde festivalvelden van de Zwarte Cross vier dagen en nachten om dichter tot elkaar te komen. ‘Where there is schik, there is life’, zei een spiritueel leider ooit treffend. Schik maken, daar is niets vanzelfsprekend aan. Koester schik en maak het mateloos. Zwarte Cross 2024: Make Schik, Not War!

 

Website Zwarte Cross

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.