Magnesiumpunt Wijhe heeft een mooie start gemaakt en groeit door

Een mooie tijd gehad om te wennen aan Wijhe wat mij heel goed bevalt, ik heb mijn plekje wel gevonden. Het begin in corona tijd was niet makkelijk maar door het vertrouwen van de mensen ben ik er door gekomen en ga nu een volgende stap maken.

Interessant? Deel het artikel

pand 17 voorkant

Ik werd door Nienke van Haar en visagie Nienke benaderd of ik mijn praktijk in Pand 17 Wijhe wilde voortzetten. Voor mij een hele mooie plek om verder te gaan met de behandelingen met magnesium. Een super locatie waar meerdere ondernemers werken in het belang van het welzijn van de mens.
Per 1 maart ben ik werkzaam in Pand 17 Wijhe.
Een prachtige uitdaging om Magnesiumpunt Wijhe te laten groeien en de mensen te behandelen.
Berjn Eckelboom heeft een prachtige foto van Jan van Aefst met een zonsondergang bij de ijssel op de muur gebracht en dat geeft een fantastische sfeer.

Heeft u spanning in Nek/Schouder schroom niet en ervaar een behandeling met magnesium.

Anita Ruitenberg
Magnesiumpuntwijhe.nl
0611444713
Langstraat 17 Wijhe

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *