Mag het licht uit? Ook van bedrijfspanden.

Interessant? Deel het artikel

kantoor verlicht

In Frankrijk schijnt het verplicht te zijn dat een bedrijf het licht uitheeft, een uur nadat de laatste werknemer het pand verlaten heeft. Is dat ook een goed idee voor Nederland? Het is een van de vragen in de enquete van Urgenda, om te onderzoeken of en hoe onze bedrijven en organisaties na werktijd alle lampen uit doen.

Hoe zit dat bij jouw bedrijf? Vul de enquete in en help Urgenda een stapje verder de juiste acties uit te zetten. Het kost maar een paar minuutjes om ‘m in te vullen en je gegevens worden anoniem verwerkt. Op verzoek van de onderzoekers: Deel dit bericht in je netwerk! Hoe beter inzichtelijk wordt waarom bedrijven hun verlichting niet uitdoen, hoe effectiever er energie-bespaar-campagnes er gevoerd kunnen worden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.