Maan Group dendert door, dat wil Koningin Máxima wel eens zien

Koningin Máxima komt naar de Raalter Maangroep voor een werkbezoek.

Interessant? Deel het artikel

Maan group prijsuitreiking

Koningin Máxima komt op 5 april voor een werkbezoek naar de Raaltese Maan Group. Maan won eerder de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB. De prijs staat bekend als één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland en werd afgelopen mei uitgereikt door Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Maan Group (opgericht in 1996) is een Research & Development gedreven organisatie. Vanuit haar oorsprong in de lijm- en oppervlaktetechniek hebben zij zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van hotmelt coating, precisie techniek en (bio)polymeren.

Maan beschikt over het intellect, de technische skills en de mensen om productconcepten naar een volwaardig eindproduct te vertalen. Uit die ontwikkelkracht zijn drie prachtige bedrijven ontstaan die toonaangevend zijn in hun markten. Bedrijven met producten die de markt uitdagen en ons iedere dag een stap dichterbij een duurzame en intelligente toekomst brengen.

Zo is Maan Biobased Products actief in de tuinbouwindustrie. Met een in het oog springende innovatie: de Growcoon. Een duurzame en unieke stek & zaaiplughouder. Daarnaast brengt Maan Special Products opdrachtgevers in de hightechindustrie verder door de meest complexe precisie verbindingen tot stand te brengen. Maan Engineering ontwikkelt hotmelt coating equipment. Specifiek voor de label en constructie industrie.

Tijdens haar bezoek op 5 april zal Koningin Máxima een inkijkje krijgen in diverse ontwikkelingen en innovaties die Maan Group tot stand brengt om haar markten te verduurzamen en slimmer te maken. De komende jaren focust Maan sterk op de tuinbouwindustrie. Vanwege de stijgende vraag naar duurzame producten binnen deze sector. Daarom wordt de rondleiding besloten met de presentatie van een nieuwe innovatie. Namelijk een biodegradable en biobased substraat dat Maan Biobased Products heeft ontwikkeld in samenwerking met Klasmann-Deilmann.

De Koning Willem I Prijs:

Is een beloning voor bedrijven die uitblinken in durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en innovatie en hiermee het economisch klimaat in Nederland versterken.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden