Maak een groendak, alleen maar door je dakpannen te vervangen

Interessant? Deel het artikel

dakpan groen
'@groendak.nl

Een groendak is goed voor heel veel dingen, maar hoe krijg je zo’n groendak? Nou, tegenwoordig vervang je je dakpannen gewoon voor groendakpannen: Dakpannen met gras en mos erop.

groendak.nl is de maker van deze dakpannen. Ze zijn van kunststof (HPDE) en met het mos er op, inclusief maximaal volgezogen met water, zijn ze net zo zwaar als je huidige dakpannen. Je hoeft er dus niks anders voor te doen dan de dakpannen te vervangen.

Voordelen van grasdak?
– het houdt regenwater even iets langer vast, waardoor de straat niet blank komt te staan.
– vogels en insecten zijn er gek op.
– het houdt je huis koel in de zomer en warm in de winter.
– je hebt minder geluidsoverlast van buiten.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.