Luttenberg vierde op een hartverwarmende manier Allerzielen

Woensdagavond 2 november werd er in Luttenberg weer op een bijzondere manier Allerzielen gevierd.

Interessant? Deel het artikel

Luttenberg lichtjeslabyrint 221104

Voor de Allerzielenviering werd het Leylijn Labyrint omgetoverd tot een lichtjeslabyrint. Vele bezoekers namen een kaarsje mee om zo hun dierbaren te gedenken. Het werd zo een indrukwekkende avond.

Met een fijne groep mensen werd wederom met veel bezieling dit lichtjeslabyrint 2022 gerealiseerd. En wat is het dan mooi om te merken dat er zo veel saamhorigheid in ons eigen Luttenberg is. Dat hebben wij als werkgroep ook weer ervaren afgelopen woensdag.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Mensen die spontaan komen helpen opbouwen en het hele toegangspad van lichtjes voorzien.

Maar ook mensen die spontaan lekkere soep maken zodat we, voordat het begint, nog even samen te kunnen eten. Lantaarntjes die beschikbaar worden gesteld door een buurt en richtlampen die we mogen gebruiken om de aankomstplek goed te verlichten.

Koffie die we bij SDOL mogen halen om lekker warm te kunnen blijven. De verzorgster van het Maria kapelletje die de zorg voor de lichtjes overneemt.

Het was echt hartverwarmend. Wat een saamhorigheid. Ook dat brengt het lichtjeslabyrint met zich mee.

 

Luttenberg heeft zich weer van zijn beste kant laten zien.

 

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *