Lokaal zaken doen in Heino = elkaar door moeilijke tijden helpen

Als je Heino binnenkomt via de grote toegangswegen dan zijn de spandoeken ‘Wees loyaal, koop lokaal’ van de Heinose winkeliersvereniging niet te missen. De oproep en intentie is duidelijk en dit geldt natuurlijk niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven!

Interessant? Deel het artikel

210413overeschlmbheino

Voorbeeld

Een mooi voorbeeld van lokale samenwerking is die tussen biologische landbouwbedrijf en -winkel Overesch en LMB Heino! Al sinds de start van Landbouwmechanisatiebedrijf Heino doen Jan en Rick Overesch zaken met Christian Hullegie. De korte lijnen en deskundigheid dicht bij huis maken dat er makkelijk en snel gereageerd kan worden. Niet alleen als het gaat om reparatie en onderhoudsklussen, maar ook als er een nieuwe tractor aan moet worden geschaft!

Vitamientjes voor PK’s

Op hun beurt kiest de familie Hullegie voor lokale verse vitamientjes! Bij de aanschaf van het nieuwe werkpaard voor de familie Overesch kwamen de groentepakketten die in de biologische boerderijwinkel verkocht worden ter sprake en dat klonk Christian wel goed in de oren. Verse groente en fruit: lekker, gezond en lokaal!

En zo werken we samen en (onder)steunen we elkaar. En denk eraan: Lokaal is wel je eigen dorp hoor, niet vanachter je eigen laptop of tablet thuis!

www.winkeleninheino.nl

www.overesch.nl

www.lmbheino.nl

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden