Live Music Heino: Red Hot Chili Peppers Tribute gaat door, Zuma niet

Wegens plotseling overlijden van de zanger van Zuma (Belgische tributeband van Neil Young), annuleert Live Music Heino het concert op 9 april in de Maalderij in Heino.

Interessant? Deel het artikel

Californicated
Californicated

Maar op zondagmiddag 21 mei speelt Californicated de nummers van de Red Hot Chili Peppers. Zaal open om 14.30 uur. Tickets 15 euro in de voorverkoop via www.live-music-heino.nl, De Smulbaai in Heino of Schulten Lederwaren in Raalte. 20 euro aan de zaal.

Het bekende nummer ‘Californication’ van de Red Hot Chili Peppers is vast de inspiratiebron geweest voor de naam van de tributeband Californicated, die in 2020 is opgericht.

De vier jonge Brabanders rocken net zo lekker als de echte Red Hot Chili Peppers. Ze deden mee aan de tv-serie ‘The battle of the bands’ en sindsdien zijn ze ontzettend populair. Niet voor niets! Ze weten hun idolen heel goed neer te zetten en gebruiken zelfs dezelfde instrumenten.

Hits!

Wie graag diverse klassiekers van de Red Hot Chili Peppers wil horen, komt op 9 april zeker aan zijn trekken. Want ‘Under the Bridge’, ‘Californication’, ‘Give it Away’, ‘Black Summer’, ‘Whatchu Thinkin’ en ‘These are the ways’ staan op hun speellijst. Een voorproefje vind je op www.californicatedband.com.

Zondagmiddag

Live Music Heino heeft de switch gemaakt van zaterdagavond naar zondagmiddag. Het eerste zondagse concert (The Claptunes, met een eerbetoon aan Eric Clapton) in februari was meteen een groot succes. Zo’n 170 mensen bezochten de Maalderij. Live Music Heino is dan ook aan het kijken welke leuke bands er nog meer geboekt kunnen worden voor de zondagmiddag. Wordt vervolgd uiteraard…

 

Website Live Music Heino

 

Facebook Live Music Heino

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.