Lezing over Verbindende Communicatie

Door: Frits Feldbrugge van Oase-Salland. Datum: Woensdag 28 september 2022. Tijd: 20 tot 21 uur. Locatie: ’t Langhuus, Langstraat 29, Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

oase

Hoe ga je om met ruzies en meningsverschillen?

Vind je het moeilijk om te reageren als iemand boos is?

Hoe ga je om met je eigen boosheid?

Hoe voorkom je dat onenigheid uit de hand loopt?

We gaan ons met dit soort vragen bezighouden tijdens de lezing over “Verbindende Communicatie” (VC) op woensdag 28 september om 20 uur in ’t Langhuus in Wijhe.

De lezing wordt gegeven door Frits Feldbrugge van Oase-Salland.

Hij baseert zich op het gedachtengoed van Marshall Rosenberg, zoals beschreven in zijn standaardwerk “Geweldloze Communicatie”.

De principes van VC zijn op zich eenvoudig. Moeilijker is het om je die principes zodanig eigen te maken, dat je ze als vanzelfsprekend gaat hanteren. Dat vergt oefening. Daarom is het mogelijk om, als je wilt, je aan het eind van de avond in te schrijven voor een oefengroep die gedurende de periode oktober 2022 tot juni 2023 eens per maand bijeenkomt.

De lezing is vrij toegankelijk. Een bijdrage in de onkosten is welkom.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *