Lezing bij ’t Nut Olst: ‘Van drie jaar celstraf naar hulpverlener…’

Tinie Hendriks, directeur bedrijfsvoering en Dirk Dijkslag, beleidsadviseur komen op uitnodiging van ’t Nut naar Olst om in De Bastiaan, Kerkplein 12, op maandag 21 november te vertellen over hun werk bij Transfore.

Interessant? Deel het artikel

nut

Zij nemen ons mee in de wereld van de forensische ggz. Dit is een vorm van de geestelijke gezondheidszorg die zich richt op mensen die (dreigend) grensoverschrijdend gedrag vertonen, mede als gevolg van psychiatrische of psychische problematiek. Iemand kan vrijwillig meewerken aan een behandeling, maar deze kan ook als voorwaarde worden gesteld of verplicht worden opgelegd in een vonnis. Naast een algemene inleiding op het thema gaan Tinie en Dirk samen met een professionele ervaringsdeskundige en een patiënt graag met de aanwezigen in gesprek. Bijvoorbeeld om verschillende dilemma’s te bespreken die verbonden zijn met de forensische zorg of om vragen te beantwoorden. Transfore biedt forensische ggz in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. De organisatie behandelt forensische patiënten die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen en begrenst hen met zorg. Door hoogwaardige en efficiënte behandelingen behaalt Transfore goede resultaten. Zij hebben als doel een veiliger samenleving waarin patiënten een eigen positieve bijdrage leveren.

Aanmelden via de website: www.nutolstdeventer.nl. Entree voor leden € 5,- en voor niet-leden € 6,50, inclusief een kopje koffie/thee voorafgaand aan de lezing.
Aanvang lezing 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *