Leuke baan in de beveiliging scoren bij Rosec Security in Raalte?

Rosec Security BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van beveiliging.

Interessant? Deel het artikel

Rosec
© Rosec Security BV Raalte

Rosec Security BV in Raalte bestaat sinds 2006 en houdt zich bezig met de meeste aspecten van beveiliging, zoals op evenementen, in de zorg, in winkels, rond panden. Ook verzorgt het opleidingen, soms in samenwerking met partners. Tevens verzorgen zij de installatie van beveiligingsapparatuur.

Bedrijf

Rosec bestaat sinds 2006 en is gevestigd aan de Boeierstraat 10E in Raalte. Inclusief parttimers en ZZP’ers werken er rond de 60 mensen. Het zal duidelijk zijn dat de medewerkers vaak geen 9-5 banen hebben, maar dat maakt het afwisselend en het wordt extra betaald. Vaak ben je op leuke evenementen, ontmoet je veel verschillende mensen en kan meegenieten, zonder een kaartje te hoeven kopen!

Vacatures

Rosec heeft op dit moment diverse vacatures, met name in de evenementenbranche. Het is een heel flexibel bedrijf, met mogelijkheden voor voltijds- en deeltijdcontracten, oproepkrachten en ZZP’ers.

Eisen

Afhankelijk van de functie moeten de toekomstige medewerkers beschikken over een MBO2 opleiding Beveiliging. Voor sommige banen voldoet een ESO- diploma, dat in 3 dagen behaald kan worden. In overleg kan men komen snuffelen om je een idee te geven wat de gewenste baan inhoudt.

Info

Voor meer informatie kun je contact opnemen via dit contactformulier of met:

Rosec Security BV
Boeierstraat 10E
8102 HS Raalte
T +31 572 36 56 85
E info@rosec.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.