Leuke activiteiten in de bibliotheken Raalte en Heino tijdens voorjaarsvakantie

Komende week is het voorjaarsvakantie. In de Bibliotheek Salland, vestigingen Raalte en Heino, zijn op woensdag 1 maart verschillende leuke activiteiten voor kinderen. Het thema luidt 'Kikkersprongen en coderupsen.'

Interessant? Deel het artikel

Waar

Bibliotheken Heino en Raalte.

Wanneer

Woensdag 1 maart 2023.

Kikkerfestijn (3-7)

De boeken van Kikker en zijn vriendjes met verhalen en tekeningen van Max Velthuijs kent bijna iedereen. Op woensdag 1 maart lezen we voor uit de boeken van Kikker en daarna doen we een Kikkerspel. Oefen thuis alvast je kikkersprongen! In de bieb in Raalte, van 10 tot 11 uur.

Biebsafari (7-14)

De bieb is een jungle, dus wat doe je om de jungle te ontdekken? Dan ga je op safari. Kinderen van 7-14 jaar gaan op ontdekkingsreis door de mediajungle. Op zoek naar dierenweetjes, raad-het-geluid, een mooie foto maken en het spel Mediajungle spelen. Woensdag 1 maart in de bieb in Raalte, van 11 tot 12 uur.

Robotsafari (7-14)

In Heino zijn wilde robots in de bieb aangetroffen! Maar ze weten niet waar ze naartoe moeten en snappen niet wat we zeggen. De bieb heeft hulp nodig, van kinderen van 7 tot en met 14 jaar. In een robotsafari in de bibliotheek kunnen zij ontdekken wat elk van die robots kan doen, en hoe je ze kan besturen met codetaal. De robotsafari is in de bieb in Heino op woensdag 1 maart van 14.00 tot 15.00 uur.

Ontdekkingsreis met robots (4-6)

Ook 4- tot 6-jarigen kunnen op ontdekkingsreis met robots. Co de Rups, Botje Bij en Qobo de Slak zijn in de bieb. Met codetaal kan je deze robots besturen. Wat kan je elke robot laten doen? De ontdekkingsreis met robots voor kinderen van 4-6 jaar is op woensdag 1 maart van 15.00 tot 16.00 uur in de bieb in Heino.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande link om zeker te zijn van een plekje. Is een activiteit volgeboekt? Kijk in de agenda op de site of er in andere vestigingen nog ruimte is.

 

Online aanmelden

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.