Leuk uitje in een prachtige stad: Kunstroute Zwolle!

Al vanaf 21 mei tot 4 september kun je in Zwolle een intrigerende kunstroute volgen.

Interessant? Deel het artikel

Kunstroute Zwolle

Van 21/05/2022 t/m 04/09/2022 kun je in Zwolle spectaculaire kunst komen ontdekken. Beeldhouwwerken, videokunst, schilderijen en installaties sieren de stad tijdens de zomerdagen. De kunstwerken zijn verspreid over verschillende locaties. Wanneer je door de binnenstad en Harculo loopt kan je op tal van reusachtige sculpturen stuiten. Verkies je eerder binnenexpo’s? Dan moet je je zeker begeven naar het Langhuis, het Stadhuis en Collectie Overijssel!

De eerste editie van Art Flow Zwolle bestaat uit een deel met internationale kunstenaars en een deel met Zwolse kunstenaars. Curator Annelies Ysebeart, die het internationale deel verzorgde, wierp hiervoor een blik op toonaangevende kunstenaars in de hedendaagse kunstwereld. “Ik zou de mensen van België willen uitnodigen om de stad Zwolle te ontdekken en omgekeerd wil ik de Nederlanders de Belgische kunst laten ontdekken.”

Deelnemende kunstenaars

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.