Lettele presenteert dorpsplan aan wethouder en gedeputeerde

Plaatselijk Belang Lettele wil het dorp leefbaar en aantrekkelijk houden ook op lange termijn. Daarom hebben ze een dorpsplan geschreven. Afgelopen zaterdag presenteerden zij dit plan aan  wethouder Liesbeth Grijsen van de gemeente Deventer en gedeputeerde Roy de Witte van de provincie Overijssel.

Interessant? Deel het artikel

pb lettele

Plaatselijk Belang Lettele wil het dorp leefbaar en aantrekkelijk houden ook op lange termijn. Daarom hebben ze een dorpsplan geschreven. Afgelopen zaterdag presenteerden zij dit plan aan  wethouder Liesbeth Grijsen van de gemeente Deventer en gedeputeerde Roy de Witte.

Voorzitter Martin Obdeijn denkt dat in het plan de belangrijke thema’s voor het dorp staan en bij elk onderwerp stap voor stap naar oplossingen of vernieuwingen wordt gezocht. ‘In Lettele zetten we samen met bewoners de schouders eronder en door onze plannen op papier te zetten, denken we dat Lettele een krachtig dorp blijft en op de toekomst is voorbereid.’

Heidi Mensink en Annemarie Dubbink begeleidden het project vanuit Stimuland. Annemarie vindt dat Lettele een mooi en concreet plan in handen heeft. ‘We wilden de knelpunten in het dorp aanpakken. Door thema’s op te halen uit het dorp zelf en de dorpsvisie van 2018 opnieuw te bekijken, hebben we samen met de werkgroepen concrete acties opgesteld voor de komende 15 jaar.’

Het dorpsplan van Lettele werd zaterdag aangeboden aan de bestuurders door de voorzitter Martin Obdeijn van Plaatselijk Belang Lettele Linde Oude Molen. Wilt u meer informatie of zelf ondersteuning bij een dorpsvisie of plan? Neem dan contact op met Annemarie Dubbink via mail E: adubbink@stimuland.nl of telefonisch: 06 – 51 62 58 81.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.